ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 13 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar bir şey almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı. Diyelim ki alacağım şey 5000 lira, benim elimde hazırda 2500 TL nakit var. 2500 TL havale verip geri kalanını taksit yapma şansımız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Arkadaşlar bir şey almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı. Diyelim ki alacağım şey 5000 lira, benim elimde hazırda 2500 TL nakit var. 2500 TL havale verip geri kalanını taksit yapma şansımız var mı?
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 Parayı banka kartına yatırıp yaparsan 2 kart şeklinde parçalı Hepsiburada yapıyor.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 13 Mayıs 2023 #3 trianglexxx dedi: Parayı banka kartına yatırıp yaparsan 2 kart şeklinde parçalı Hepsiburada yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu trendyola taşıdığımızda ne yapmak gerekiyor alternatif olarak bir çözüm yok mu? Faizi ikiye üçe katlamayacak şekilde.
trianglexxx dedi: Parayı banka kartına yatırıp yaparsan 2 kart şeklinde parçalı Hepsiburada yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu trendyola taşıdığımızda ne yapmak gerekiyor alternatif olarak bir çözüm yok mu? Faizi ikiye üçe katlamayacak şekilde.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 ryzadeus dedi: Bunu Trendyol'a taşıdığımızda ne yapmak gerekiyor alternatif olarak bir çözüm yok mu? Faizi ikiye üçe katlamayacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da sanırım bu şekilde parçalı bir ödeme yok bildiğim kadarıyla. O yüzden bir şey diyemiyorum.
ryzadeus dedi: Bunu Trendyol'a taşıdığımızda ne yapmak gerekiyor alternatif olarak bir çözüm yok mu? Faizi ikiye üçe katlamayacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da sanırım bu şekilde parçalı bir ödeme yok bildiğim kadarıyla. O yüzden bir şey diyemiyorum.