Evet 600 lira kandırmaca fakat 299TL olması gerçekten indirim çünkü ben 1 yıl önce yine indirimdeyken 300 tlye almıştım ve muadilleri 310 315 civarıydı. Şuanın döviziyle gerçekten bu bir indirim
Trendyol'da bu durum mevcut. Az önce bir konunun altında bende bu durumu yazdım. Bu sene ilk kara cuma indirimi altında satış yapmaya başladıklarında iPhone 11 64GB'ın fiyatı 12000TL'den 7500TL'ye düşmüş diye gözüküyordu. Zaten normalde 7500TL'idi telefon.
Trendyol benim için bitti, gözümden düştü.
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cep telefonu fiyatları ve modelleri %45'e varan indirimlerle n11.com'da! En yeni, ucuz ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!
Bir genç babasından 100 lira harçlık ister.
Babası ise şöyle cevap verir:
"100 lira mı? Ne yapacaksın 50 lirayı? Al sana 20 lira." diyerek cebinden 10 lira çıkartır.