DtEray Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 4 27 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, web API kullanarak müşterilerin hesaplarına hızlıca para göndermek istiyorum. Kullanabileceğim bir sistem veya tavsiyeniz var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
Arkadaşlar merhaba, web API kullanarak müşterilerin hesaplarına hızlıca para göndermek istiyorum. Kullanabileceğim bir sistem veya tavsiyeniz var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Google üzerinden "<kullandığınız banka> api" şeklinde aratıp inceleyin.
DtEray Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 4 27 Ağustos 2023 #3 kaan.w dedi: Google üzerinden "<kullandığınız banka> api" şeklinde aratıp inceleyin. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum sadece kurumsallara veriyorlar. Belki bireysel için farklı bir şirket vardır diye yazdım.
kaan.w dedi: Google üzerinden "<kullandığınız banka> api" şeklinde aratıp inceleyin. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum sadece kurumsallara veriyorlar. Belki bireysel için farklı bir şirket vardır diye yazdım.
unalWT Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 307 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı 5 Eylül 2023 #4 Bireysel bu şekilde bir uygulama bulamazsın. Kurumsallara bile kısıtlı işlem yetkisi veriliyor.