C# Web browser güncel değil

watson091

Zeptopat
Daha fazla  
C# form uygulamasında web browser yoktu ama .NET Framework versiyonunda var ama bu sefer de güncelleyin hatası veriyor. Nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba, C# WinForms web browser özelliği çok eski. Bu yüzden artık desteklenmiyor diye biliyorum. O yüzden harici eklentiler ile kullanabilirsiniz. Yani Nuget paketleri içerisinde yer alan özellikler ile.

Merhaba, C# WinForms web browser özelliği çok eski. Bu yüzden artık desteklenmiyor diye biliyorum. O yüzden harici eklentiler ile kullanabilirsiniz. Yani Nuget paketleri içerisinde yer alan özellikler ile.

Hocam çok teşekkürler de bakıp yapabileceğim bir site ya da video var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video fazlasıyla işinizi görür.

Bir tarayıcı mı yapmak istiyorsun?
Yoksa siteden veri mi çekmek istiyorsun?
Ne yapmak istiyorsun ona göre önerelim.

Hocam yaptığım projede menustrip ile film kategoriler kısmını yapıyordum aksiyon, bilim kurgu ve korku vs. her kategoride de filmler vardı ve o filmlere tıklandığında YouTube'dan fragmanı açılacaktı ama işte bu sorunla karşılaştım.

CEFSharp bir Chromium paketi C# için eğer amaç browsersa.

Hocam ChefSharp ile yapmaya çalıştım da en son açtığım konuda ki sorunla karşılaştım bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…