Web development için M2 MacBook Air alınır mı?

Render alma ve oyun dışında fanların çalıştığını hatırlamıyorum. Hiçbir sıkıntı olmaz. Bir de 16 GB RAM'li versiyondan alın.

O bütçemi aşıyor hocam ya ptden 8 GB versiyon anca param çıkışıyor o ayırdığım bütçe 20 bin civarıydı 30 çıkardım şu an 8 tek seçenek.

İşletim sistemi yapısı farklı o yüzden öyle Windows çok hantal. İlla Mac alacaksınız diye bir şey de yok. Windows bir laptop alıp BSD veya Linux kurabilirsiniz daha az ısınır.

14 inçlerin geneli ısınıyor özellikle Ultrabook olunca neredeyse 3 4 tane Windows Ultrabook alıp iade ettim hiç memnun kalmadım. Normal 14 inç aldık ofise en ufak ısınma yok ne zaman kasa inceldi ısıyı hissediyorsunuz galiba bunu tek başarabilen de Mac. Koskoca ASUS Zenbook bakır borularıyla övünmüş sitesinde aldığım Zenbook alev topu gibi.

O bütçemi aşıyor hocam ya ptden 8 GB versiyon anca param çıkışıyor o ayırdığım bütçe 20 bin civarıydı 30 çıkardım şu an 8 tek seçenek.
8 GB olan ilerde üzebilir. Tamamen günlük kullanım içinse sorun olmaz ama ilerde daha bilgisayarı yoran işlere başlarsanız vermediğiniz 6K tüm bilgisayarı çöp eder. M1 + 16 GB yapmanız bile daha mantıklı.

Huawei denediniz mi ? Huaweilerde o kadar çok ısınma sorunune rastlamadım çok kısa bir süre deneyimledim.

Tamamen Word Excel, YouTube'da bir şeyler dinlemek bilgisayarı yoracak olan tek şey sanırım HTML CSS yazıp görüntülemek olacak. Evet 16 mantıklı da işte bütçe ve M.2 ekran yönünden daha avantajlı ve estetik geldi.

Huawei denediniz mi? Huawei'lerde o kadar çok ısınma sorunune rastlamadım çok kısa bir süre deneyimledim.

Bugün gidip Teknosa'ya bakacağım. ASUS bu konuda tam bir hayal kırıklığı Acer Swift 3 de zira. Lenovo konuşmaya gerek yok Flex 5 çok güzel bir cihaz gel gelelim oda ısıdan nasibini almış.

Bence Unix sistemlerle bir dene. Daha az ısındığını göreceksin belki bu şekilde sana çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…