Web geliştirici olmak için öneriler

scorpionsx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 8 aydır aldığım web geliştirme kursuna çalışıyorum. Sıfırdan başladım. Mezun olduğum bölümden dolayı algoritmaya biraz hakimim. Hedefim web geliştirme alanında uzmanlaşmak. Kurs bayağı kapsamlı Front-End Back-End her şeyi içeriyor. Beraberinde çok pratik yapıyorum, git& GitHub öğreniyorum, İngilizce çalışıyorum ama hep bir şeyleri eksik yapıyormuşum ve zaman kaybediyormuşum gibi hissediyorum. Bu süreçte iş başvuruları da yapıyorum. Geri dönüşler alıyorum ama teknik test kısmında takıldığım için ilerleyemiyorum. Neleri eksik yapıyorum? Başka neler yapmalıyım? Nelere çalışmalıyım? Tavsiyelerinize açığım.

@scorpionsx bence sadece o kursa odaklanırsan hiçbir şey öğrenemezssin bu çoğu kişide oluyor mesela bir tane CSS testi olsun fullersin ama onu koda dökemezssin.

@scorpionsx pratik mesela bu kurs bitince kendine bir tane forum sitesi yapmayi dene.
Evet aklımda öyle bir site yapmak. Yaptığım küçük projeleri github'a yükleyeyem mi peki ?

Kurs iyi mi hocam? Ben de alabilirim.

Çok yalın ve anlaşılır anlatılıyor her şey. Sıfırdan başlamış biri olarak çoğu konuyu anlamakta zorlanmadım. Eğitmen de ilgili. Takıldığınız sorulara dönüyor kısa süre içerisinde. Şahsen ben memnunum.

Hocam algoritma ve hiç programlama bilgisi olmayan birine uygun mu? direkt alıp başlanacak bir kurs mu yoksa önce algoritma mı çalışayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…