Web geliştirme için distro önerisi

19945

Megapat
Makaleler
2
React ve Node.js ile geliştirme yapıyorum Windows'dan çok sıkıldım. Hangi distroyu önerirsiniz?

React ve Node.js ile geliştirme yapıyorum Windows'dan çok sıkıldım. Hangi distroyu önerirsiniz?

Linux'u daha önce hiç kullanmadıysan Zorin OS, önceden deneyimlediysen Fedora'ya da Arch Linux kullanabilirsin.

Linux'u daha önce hiç kullanmadıysan Zorin OS, önceden deneyimlediysen Fedora'ya da Arch Linux kullanabilirsin.

Hocam 9-10 ay önce Mint Xfce kullanmıştım 6 ay falan. Çok fazla hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sudo apt update.

Hocam ben Fedora öneririm. Çok sevdiğim bir dağıtım. Öğrenmen çok uzun sürmez diye düşünüyorum.

Hocam 9-10 ay önce Mint Xfce kullanmıştım 6 ay falan. Çok fazla hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sudo apt Update.

O zaman Zorin OS kullanmanı öneririm Linux nasıl arayüz olarak Windows gibi görünmeli deseydim kesinlikle bu distro olurdu Google'dan Zorin OS 16.1 Pro diye arat orada Türkçe siteden direk indir.

Son düzenleme:
Bu dediklerini her distroda yapabilirsiniz. Ondan ziyade distro tavsiyesi istiyorsanız Fedora önerimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…