1 19945 Megapat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 501 Makaleler 2 7 Haziran 2022 #1 React ve Node.js ile geliştirme yapıyorum Windows'dan çok sıkıldım. Hangi distroyu önerirsiniz?
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.992 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 19945 dedi: React ve Node.js ile geliştirme yapıyorum Windows'dan çok sıkıldım. Hangi distroyu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Linux'u daha önce hiç kullanmadıysan Zorin OS, önceden deneyimlediysen Fedora'ya da Arch Linux kullanabilirsin.
19945 dedi: React ve Node.js ile geliştirme yapıyorum Windows'dan çok sıkıldım. Hangi distroyu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Linux'u daha önce hiç kullanmadıysan Zorin OS, önceden deneyimlediysen Fedora'ya da Arch Linux kullanabilirsin.
1 19945 Megapat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 501 Makaleler 2 8 Haziran 2022 #3 NYTMARE dedi: Linux'u daha önce hiç kullanmadıysan Zorin OS, önceden deneyimlediysen Fedora'ya da Arch Linux kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 9-10 ay önce Mint Xfce kullanmıştım 6 ay falan. Çok fazla hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sudo apt update.
NYTMARE dedi: Linux'u daha önce hiç kullanmadıysan Zorin OS, önceden deneyimlediysen Fedora'ya da Arch Linux kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 9-10 ay önce Mint Xfce kullanmıştım 6 ay falan. Çok fazla hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sudo apt update.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 Hocam ben Fedora öneririm. Çok sevdiğim bir dağıtım. Öğrenmen çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.992 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #5 19945 dedi: Hocam 9-10 ay önce Mint Xfce kullanmıştım 6 ay falan. Çok fazla hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sudo apt Update. Genişletmek için tıkla... O zaman Zorin OS kullanmanı öneririm Linux nasıl arayüz olarak Windows gibi görünmeli deseydim kesinlikle bu distro olurdu Google'dan Zorin OS 16.1 Pro diye arat orada Türkçe siteden direk indir. Son düzenleme: 8 Haziran 2022
19945 dedi: Hocam 9-10 ay önce Mint Xfce kullanmıştım 6 ay falan. Çok fazla hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sudo apt Update. Genişletmek için tıkla... O zaman Zorin OS kullanmanı öneririm Linux nasıl arayüz olarak Windows gibi görünmeli deseydim kesinlikle bu distro olurdu Google'dan Zorin OS 16.1 Pro diye arat orada Türkçe siteden direk indir.
mt190502 Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #6 Bu dediklerini her distroda yapabilirsiniz. Ondan ziyade distro tavsiyesi istiyorsanız Fedora önerimdir.
Bu dediklerini her distroda yapabilirsiniz. Ondan ziyade distro tavsiyesi istiyorsanız Fedora önerimdir.