Hocam arkadaşın saydıklarını kullanabilmeniz için de öncelikle JavaScript bilmeniz gerekiyor. Size tavsiyem, önce HTML'i öğrenin ki zaten 3 gün sürmez. Daha sonra CSS'i Vanilla denilen halde yani Framework kullanmadan öğrenin. CSS ile uzun uzun alıştırmalar yapın. İşlevsiz tasarımlar olacak bunlar, yani sadece görüntü olacak. Ama bir siteye baktığınızda artık yardımsız en azından benzerini yapana kadar CSS çalışın. Daha sonra JS ile yola devam edersiniz. Framework, library, vanilla gibi terimlerin yazılım dünyasında ne anlama geldiğini öğrenin. İngilizceniz varsa freecodecamp'i takip edin. YouTube'da “Html CSS simple projects” diye aratın. İngilizce yoksa öğrenin, öğrenene kadar Prototurk kanalını inceleyin. JS için Sadık Turan ve Enes Bayram'a bakabilirsiniz. Bootstrap'i şimdilik bir kenara kaldırın, tavsiyem en az orta seviyeye gelene kadar Framework kullanmamak. Nedenini ileride anlayacaksınız. Bazen beyin yanabilir ara verin, kuluçka süresi diye bir şey var, biraz bırakıp yeniden başa alınca konu anlaşılıyor ve sakın unutmayın, yazılımda bazen bir konu size asla anlayamayacaksınız hissi verebilir, ben bunu asla yapamam diyeceksiniz. Ama 4-5 kere çalışınca bile olmazsa ara verin 6.da olacak, yalnızca peşini bırakmayın. Yeri gelecek ben bu basit şeye mi günlerimi harcadım diyeceksiniz ama olacak. Yola devam!