Web Instagram Reels sürekli donuyor

• Konuyu başlatan ZOAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.977

ZOAX

Decapat
Brave kullanıyorum Instagram Reels girmeye çalışıyorum girmiyor yani kısacası site donuyor. Google Chrome'dan denedim bu sefer 2-3 video izleyip donuyor, çözümü var mı? Yoksa Instagram Reels girmek için minimum gereksimler Intel i9 12K + RTX 3090 mı destekliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave kullanıyorum Instagram Reels girmeye çalışıyorum girmiyor yani kısacası site donuyor. Google Chrome'dan denedim bu sefer 2-3 video izleyip donuyor, çözümü var mı? Yoksa Instagram Reels girmek için minimum gereksimler Intel i9 12K + RTX 3090 mı destekliyor?

Aynısı bende de oluyor çözümü yok mu?

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.

Çözümünü %100 buldum öncelikle Dosya Gezgini'ni açıp bu bilgisaya sağ tıklıyoruz sonra özelikler deyip gelişmiş sistem ayarları diyoruz buradan performans bölümünün ayarlarını seçiyoruz ve en iyi görünüm için ayarla diyoruz bu kadar :)
adam vallahi adam billahi adam 1 aydır çözümünü bulamamıştım

Çözümünü %100 buldum öncelikle Dosya Gezgini'ni açıp bu bilgisaya sağ tıklıyoruz sonra özelikler deyip gelişmiş sistem ayarları diyoruz buradan performans bölümünün ayarlarını seçiyoruz ve en iyi görünüm için ayarla diyoruz bu kadar :)
Benim garip bir şekilde başka bir hesabımda gayet düzgün çalışıyordu ama ana hesabımda 2 3 videodan sonra donuyordu. Bu yöntemi uyguladım şimdi düzeldi galiba

Hocam çok teşekkür ederim, uzun zamandır çözemediğim problemi sayende çözdüm.

en iyi görünüm yaparsan fps düşüşü yaşayabilirsiniz. -Sadece Denetim ve öğe animasyonlarını pencere içinde göster- tikini açmanız yeterli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı