Web programcılığı için staj yeri bulamamak

1EdaNr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 12'ye geçeceğim hala staj yeri bulamadım. Öğretmene söyledim ama fayda yok yani 2 yere yönlendirdi ağustos'un başında hoca, 2 yer de almadı. Ben de okul döneminden beri araştırıyorum ama hala staj yeri bulamadım okullar açılacak 12 gün sonra. Ne yapacağım? Önerebileceğiniz staj yeri falan var mı İstanbul ataşehir kadıköy Maltepe civarı? Ya da Ütopya gibi yerler lise stajyeri alıyor mu? Bu arada bilişim bölümündeyim web programcılığı dalında.

Son düzenleme:
Ben de aynı bölümün öğrencisiyim.Hangi ildesiniz ? Ben de hala staj yerimi bulamadım. Okul illaki bulucak işte ama saçmalıyorlar.Okula gittim söyledim panoya bakın oraya astık dediler kasabın numarasını koymuşlar.

Ben de aynı bölümün öğrencisiyim. Hangi ildesiniz? Ben de hala staj yerimi bulamadım. Okul illaki bulucak işte ama saçmalıyorlar. Okula gittim söyledim panoya bakın oraya astık dediler kasabın numarasını koymuşlar.

İstanbuldayım ataşehir taraflarında oturuyorum belirtmeyi unutmuşum. Bölüm öğretmenime sorduğum için okulu arama gereği duymadım, aramalı mıyım? Yaradımcı olurlar mı?

Tabii yardımcı olurlar. Panoya asmış olmaları gerekiyorlar işletmeleri. Gidin bakın derim. Bizzat ilgili müdür yardımcısıyla konuşun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 12'ye geçeceğim hala staj yeri bulamadım. Öğretmene söyledim ama fayda yok yani 2 yere yönlendirdi ağustos'un başında hoca, 2 yer de almadı. Ben de okul döneminden beri araştırıyorum ama hala staj yeri bulamadım okullar açılacak 12 gün sonra. Ne yapacağım? Önerebileceğiniz staj yeri falan var mı İstanbul ataşehir kadıköy Maltepe civarı? Ya da Ütopya gibi yerler lise stajyeri alıyor mu? Bu arada bilişim bölümündeyim web programcılığı dalında.
İki yerin almama sebebi nedir ? Onun hakkında bilgi alsaydın keşke.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı