jevousaime Centipat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Merhaba, web programlama öğrenmek istiyorum ve Udemy kursu arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kurs veya kaynak var mı? Ben bunları buldum ama hangisini almalıyım? Sıfırdan İleri Düzey Web Geliştirme (HTML, CSS, Javascript) HTML, CSS, Javascript, Bootstrap, JQuery konularını derinlemesine öğrenerek, profesyonel web sayfaları oluşturun! www.udemy.com Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Modern Web Geliştirme Kursu | Sıfırdan Sektörün Yükseklerine Modern tekniklerle Web Geliştirme ( Web Development ) Öğrenin. HTML,CSS, Node , JavaScript, React, Angular, ASP.NET Core www.udemy.com Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, web programlama öğrenmek istiyorum ve Udemy kursu arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kurs veya kaynak var mı? Ben bunları buldum ama hangisini almalıyım? Sıfırdan İleri Düzey Web Geliştirme (HTML, CSS, Javascript) HTML, CSS, Javascript, Bootstrap, JQuery konularını derinlemesine öğrenerek, profesyonel web sayfaları oluşturun! www.udemy.com Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Modern Web Geliştirme Kursu | Sıfırdan Sektörün Yükseklerine Modern tekniklerle Web Geliştirme ( Web Development ) Öğrenin. HTML,CSS, Node , JavaScript, React, Angular, ASP.NET Core www.udemy.com Şimdiden teşekkürler.