Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Nisan 2023 #11 Yas1nn dedi: Web dışındakilere daha sonra mı başladınız? Genişletmek için tıkla... Hayır, okuduğum bölümden dolayı hepsini aynı zamanda görüyorum. Ama web kısmında kendimi daha çok geliştirdim diyebiliriz. @Yas1nn Siz bu soruları meraktan mı sordunuz? Son düzenleme: 23 Nisan 2023
Yas1nn dedi: Web dışındakilere daha sonra mı başladınız? Genişletmek için tıkla... Hayır, okuduğum bölümden dolayı hepsini aynı zamanda görüyorum. Ama web kısmında kendimi daha çok geliştirdim diyebiliriz. @Yas1nn Siz bu soruları meraktan mı sordunuz?
Y Yas1nn Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 164 23 Nisan 2023 #12 Black Swordsman dedi: Hayır, okuduğum bölümden dolayı hepsini aynı zamanda görüyorum. Ama web kısmında kendimi daha çok geliştirdim diyebiliriz. @Yas1nn Siz bu soruları meraktan mı sordunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, araştırma yapmaya çalışıyorum.
Black Swordsman dedi: Hayır, okuduğum bölümden dolayı hepsini aynı zamanda görüyorum. Ama web kısmında kendimi daha çok geliştirdim diyebiliriz. @Yas1nn Siz bu soruları meraktan mı sordunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, araştırma yapmaya çalışıyorum.