Web programlama için VS Code vs VS Enterprise mı?

rheingard

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 8 GB RAM, i5 9. nesil işlemci ve GTX 1650 ekran kartına sahip bir laptopum var. Önümüzdeki hafta web programlamaya başlayacağım HTML ile birlikte. Elimde Visual Studio 2022 Enterprise için lisans anahtarı var ancak sanırım biraz ağır bir programmış. Benim sistemim bunda zorlanır mı, eğer zorlanır derseniz VS Code kullanmayı düşünüyorum.

VS Code tabii ki. VS Enterprise ağır ve gereksiz web programlama için. Tabii ASP.NET geliştirecekseniz ayrı.
ASP.NET geliştirip geliştirmeyeceğim konusunda bir fikrim yok henüz. HTML, CSS ve Javascript sıralamasıyla ilerlemeyi düşünüyorum. O zaman VS Code'u yükleyeyim ben de. Peki önerdiğiniz eklentiler var mı kod tamamlama vs. gibi?

Onlar temel şeyler. O yüzden eklenti kurmanıza gerek olacağını sanmıyorum. CSS değişikliğini canlı olarak görmek istiyorsanız eğer Live Server eklentisini kurabilirsiniz.

Onlar temel şeyler. O yüzden eklenti kurmanıza gerek olacağını sanmıyorum. CSS değişikliğini canlı olarak görmek istiyorsanız eğer Live Server eklentisini kurabilirsiniz.
Tamamdır, teşekkürler.

Visual Studio Code kurun. Eklenti olarak Live Server, Auto Rename Tag, Prettier olabilir.
Prettier ne işe yarıyor acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı