Merhabalar,
Ben web programlama hakkında bayağı araştırdım. Bana HTML, CSS, js, PHP, Python, C#, sql,Adobe Photoshop ve video editleme çıktı karşıma. Bunlar ne kadar doğru ne kadar yanlış? Bilgi verirseniz sevinirim.
Sorma şeklin yanlış. "Web programlama yapmak istiyorum, hangi teknolojileri kullanmalıyım?" diyorsan, front-end için HTML, CSS ve JavaScript, back-end için, Node.js (JavaScript) veya ASP.NET Core (C#) veya Django (Pyhton) ile başlayabilirsin.
Sorma şeklin yanlış. "Web programlama yapmak istiyorum, hangi teknolojileri kullanmalıyım?" Diyorsan, front-end için HTML, CSS ve JavaScript, back-end için, Node.js (JavaScript), ASP.NET Core (C#) veya django (pyhton) ile başlayabilirsin.
Ben PHP'yi front-end'te de, back-end'te de kullanmıyorum. Tamamen kişisel. Saydıklarımı kullanabildikten sonra, PHP'ye ihtiyacın yok. Sadece bunlarla da bitmiyor iş. Bunlar temel teknolojiler.
Ben PHP'yi front-end'te de, back-end'te de kullanmıyorum. Tamamen kişisel. Saydıklarımı kullanabildikten sonra, PHP'ye ihtiyacın yok. Sadece bunlarla da bitmiyor iş. Bunlar temel teknolojiler.
HTML ve CSS mesela, işaretleme dilleri onlar. Adobe Photoshop bir program, dil ile bir alakası yok. Video editlemenin de genel olarak web programlama ile ne alakası var çözemedim.