Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #11 BhunjiPat dedi: Peki kitlemi nasıl oluşturacağım? Reklam yapmam gerekir herhalde. Kim peki beni merak edecek ki. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde başladım ilk ayımda 700TL civarı para kazandım, vergi denetimleri başladı bir şirket yardımıyla vergileri ödemenizi öneririm, bundan önce açılan ve bazılarında benim de cevabımın olduğu onlarca konuya bakabilirsin.
BhunjiPat dedi: Peki kitlemi nasıl oluşturacağım? Reklam yapmam gerekir herhalde. Kim peki beni merak edecek ki. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde başladım ilk ayımda 700TL civarı para kazandım, vergi denetimleri başladı bir şirket yardımıyla vergileri ödemenizi öneririm, bundan önce açılan ve bazılarında benim de cevabımın olduğu onlarca konuya bakabilirsin.
selim24 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #12 Freelance olarak web sitesi yapıp satabilirsin.