Herkese selamlar. Bir üniversitede YBS öğrencisiyim. Birinci yılım bitmek üzere ancak sağlık sorunlarım nedeniyle bu yıl ilk dönem ve ikinci dönem aldığımız C ve C# derslerine pek katılım gösteremedim. Dersleri geçecek kadar şeyler öğrenebildim ancak.
Sorunların hallolmasıyla birlikte bu yaz tatili için kendime bir hedef koydum. Web programlama alanında kendimi geliştirmek istiyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda sırasıyla HTML, CSS ve Javascript öğrenmem gerektiğini gördüm ve öyle yapacağım. Onlardan sonra back-end tarafı için Node.js, front-end için de React veya Vue öğrenmek istiyorum ama bu konuları fazla araştırmadım daha önümde uzun bir yol olduğu için. O yüzden net bir şey söylemek de istemiyorum şimdiden.
Benim gibi web programlama alanında kendini geliştirmek isteyen ve belirli bir seviyeye gelmiş kişilerden her türlü öneriye açığım. Nasıl çalışmam daha faydalı olur, hangi kaynakları kullanmalıyım, HTML ve CSS'i hangi seviyeye getirdikten sonra Javascript'e geçiş yapmalıyım, Node.js, React ve Vue gibi frameworkler ile ilgili ne önerirsiniz? Bunun gibi sorular hakkında yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.