kivancbakdi Hectopat Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 64 Makaleler 3 Çözümler 1 5 Temmuz 2013 #1 Merhaba arkadaşlar bir süredir web sayfalarını ilk açtığımda aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaşıyorum. Yeniledikten sonra ise gidiyor bu görüntü. Sizce sebebi ne olabilir?
Merhaba arkadaşlar bir süredir web sayfalarını ilk açtığımda aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaşıyorum. Yeniledikten sonra ise gidiyor bu görüntü. Sizce sebebi ne olabilir?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Temmuz 2013 #2 Modemin MTU ayarıyla oynadınız mı? Modemi kapatıp açın.
kivancbakdi Hectopat Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 64 Makaleler 3 Çözümler 1 5 Temmuz 2013 #3 Burak Alkan dedi: Modemin MTU ayarıyla oynadınız mı? Modemi kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir ayarla oynamadım, modemi kapatıp açtım düzelmedi. Tarayıcıyı silip yeniden yükledim bir problem yok gibi şimdi bakalım.
Burak Alkan dedi: Modemin MTU ayarıyla oynadınız mı? Modemi kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir ayarla oynamadım, modemi kapatıp açtım düzelmedi. Tarayıcıyı silip yeniden yükledim bir problem yok gibi şimdi bakalım.