KaslıNene Picopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Önceden videosunu görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum. Tarif edeyim: Bir kelime veya cümle giriliyor, site ise yazdığımız kelime ya da cümleyi birçok sayfada sarı renkle işaretlenmiş şekilde bir video hâline getiriyor. Bu kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025
Önceden videosunu görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum. Tarif edeyim: Bir kelime veya cümle giriliyor, site ise yazdığımız kelime ya da cümleyi birçok sayfada sarı renkle işaretlenmiş şekilde bir video hâline getiriyor. Bu kadar.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.114 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 Filmot - Search in Youtube captions and subtitles filmot.com Artı 0 Eksi
KS KS KaslıNene Picopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #3 iKayraOnur dedi: Filmot - Search in Youtube captions and subtitles filmot.com Genişletmek için tıkla... Değil. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Filmot - Search in Youtube captions and subtitles filmot.com Genişletmek için tıkla... Değil.