umutalper11 Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 128 21 Kasım 2020 #1 Elimde bir fotoğraf var. Ekrana tam sığmazını ve taşmamasını istiyorum nasıl yapabilirim? Width: 100%; Height: 100%; Yapınca taşıyor. Background-size: Cover; İşe yaramıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
Elimde bir fotoğraf var. Ekrana tam sığmazını ve taşmamasını istiyorum nasıl yapabilirim? Width: 100%; Height: 100%; Yapınca taşıyor. Background-size: Cover; İşe yaramıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 21 Kasım 2020 #2 Full Size Img - JSFiddle - Code Playground Test your JavaScript, CSS, HTML or CoffeeScript online with JSFiddle code editor. jsfiddle.net
Full Size Img - JSFiddle - Code Playground Test your JavaScript, CSS, HTML or CoffeeScript online with JSFiddle code editor. jsfiddle.net
umutalper11 Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 128 22 Kasım 2020 #3 Berkay Davas dedi: Full Size Img - JSFiddle - Code Playground Test your JavaScript, CSS, HTML or CoffeeScript online with JSFiddle code editor. jsfiddle.net Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol sen olmasan 30 satırlık jquery kodu kullanmak zorunda kalıcaktım
Berkay Davas dedi: Full Size Img - JSFiddle - Code Playground Test your JavaScript, CSS, HTML or CoffeeScript online with JSFiddle code editor. jsfiddle.net Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol sen olmasan 30 satırlık jquery kodu kullanmak zorunda kalıcaktım