Web sayfasından nasıl kazanç sağlanır?

EmreKayax

Attopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Merhaba ben bir web sayfasi açtım İtemsatış tarzinda.
Vergi levhasi alırım sorun yok ama ufak sıkıntılar var.

1 - Muhasebeci maaş istiyor aylık.
2 - Bağkur sigortasi var.

Benim hiç gelirim yok bağkur 2K.
Muhasebeci 4K.
Total'de 6K veriyorum.
%5 aldiğim komisyondan %18 KDV veriyorum kazancim ne benim?

PayTR sanal pos lazim bana ama o da +18 istiyor.

Reklam verip sürekli satışları yüksek tutmak tercih edilen olmak sermaye yoksa ticaret de yok.

Reklamlar...

İş bunu demekle bitmiyor. Google ADS kurabilir ancak yeteri kadar iyi SEO ayarı yoksa site hep arka planda kalacağı için bunun da pek çok kazancı olmaz.

İlk hedefiniz siteye fazla ziyaretçi ve üye kazandırmak olsun. İnsanları sitenizde satış yapmaya teşvik edin. Ardından yeteri kadar bilgi sahibi değilseniz profesyoneller yardımıyla güzel bir SEO ayarı yapın, siteniz daha fazla öne çıksın. Devamında da tekrar profesyonel yardımıyla bir Google ADS ayarı yapın, gelen ziyaretçileriniz artacağı için reklam geliriniz de artacaktır.

Ancak bütçesiz ticarete girilmez, kâr etmeniz uzun zaman alacaktır.

Siteye reklam koymayi düşünmüyorum

hocam komisyonu arttiririm ücretlik üyelik düşünmüyorum ayrıca gelen komisyonlarin %30 u ilede iphone çekilişleri yapmayi planlıyorum ama tek sorun var , ben sanal pos alamıyorum kabul etmiyorlar

hocam komisyonu arttiririm ücretlik üyelik düşünmüyorum ayrıca gelen komisyonlarin %30 u ilede iphone çekilişleri yapmayi planlıyorum ama tek sorun var , ben sanal pos alamıyorum kabul etmiyorlar
Eğer kurumsal bir şirket değilseniz kabul edilmez diye biliyorum. Ücretli üyelik istemezseniz şöyle bir şey de yapabilirsiniz:

Bir normal üye, bir de kurumsal üye olur. Birisinin kurumsal üye olabilmesi için bir meblağ ödemesi gerekir benzeri. Ancak normal üyeye göre ayrıcalıkları olur.

hocam kurumsal şirket değilim iyzcio da bireysel başvuru yani şirketim yok diye başvuru var kayıt oldum ve aldim sanal pos vergi verilmiyormu onda? fatura sistemi nasil bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…