Yüksek ihtimalle böyle yapıyorum ondan dolayı request mantığında cookie çerezi işlenmiyor. Çerezi getiriyorum fakat hiç set edip request göndermiyordum.Sanırım site bazında işlenebilir request atamamamdaki sorun buydu bize ait olmayan bir site olduğu için
Sanırım bu işe yarayacak sizce bundan mıdır? Gidişat get ettikten sonra set edip mi request atmaktan geçiyor?
Bunu deneyeceğim bugün cookie get ettikten sonra set edip istek atacağım umarım olur. Dediğiniz gibi tarayıcı ayağa kaldırıp 4-5 saniyede bir 1 adet scrape edebiliyorum. Ama get cookie ile cookie'leri çektiğimde 1 saniye kadar işe yararsa muazzam olacak
Veri çekmekte data çekmekte hiç sorun yaşamam o yüzden veri çekmekten ziyade şu cookie işini çözmek istiyorum şu çerez mantığına hiç vakıf değilim. Ziyaret bilgileri olduğunu biliyorum fakat nasıl get set edeceğimi ve nasıl oradaki değeri yenileyeceğim ve bunun işlenmesini sağlayacağım hakkında bir bilgim yok.
Çok değerli şeyler öğrendim ve inanın cevapladığınız saniyeden itibaren mesajınızı gördüm aktarmış olduğunuz terimleri okuyorum ve araştırıyorum o siteye giriyor bu siteye giriyor çok değişik şeyler öğreniyorum. Çok teşekkür ederim