Web site kodlanırken düşünülen gibi olmaması

Bence olur ama kendinizi gelistiriseniz. Geriye donup bakınca gelişiminize bakarsınız.

Hocam bir arkadaşım her zaman tasarım verilmez demişti.

Benim bildigim kurumsal şirketlerde veriliyor. Zaten verilmese bile biraz yaraticikla halledersiniz.

Bence olur ama kendinizi gelistiriseniz. Geriye donup bakınca gelişiminize bakarsınız.

Benim bildigim kurumsal şirketlerde veriliyor. Zaten verilmese bile biraz yaraticikla halledersiniz.

Evet zaten YouTube'a baktım sayısızca tasarım website örneği var

Evet zaten YouTube'a baktım sayısızca tasarım web site örneği var

Günlük 1 commit yapmayı amaçlayın. Orada timeline kısmında gözüküyor günlük commit yapıp yapmadığınız. Bir süre sonra zaten oradaki zincir kırılmasın diye bir düzende ilerlemenize yardımcı olabilir.

Kusura bakmayın dediğiniz kavramları biraz açıklayabilme şansınız var mı anlayamadım hocam

Kusura bakmayın dediğiniz kavramları biraz açıklayabilme şansınız var mı anlayamadım hocam

GitHub'a günlük commit atın diyorum. Orada contributions kısmı var günlük kaç commit yaptığınız gözüküyor. Ben commitsiz gün geçirmemeye çalışıyorum oradaki zincir bozulmasın diye. Sizi çalışmaya itiyor faydası var.

Şimdi anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…