Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 PC'ye Windows Server 2003 indirirsem web site kurabilir miyim? Ve yapabilirsem nasıl kurabilirim? Ve site arayüzü için HTML mi gerekir?
PC'ye Windows Server 2003 indirirsem web site kurabilir miyim? Ve yapabilirsem nasıl kurabilirim? Ve site arayüzü için HTML mi gerekir?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 12 Kasım 2023 #2 HTML, CSS ve JS bir sitenin olmazsa olmazlarıdır. CSS ve JS şart değil ama HTML olmadan site diye bir kavram olamaz.
HTML, CSS ve JS bir sitenin olmazsa olmazlarıdır. CSS ve JS şart değil ama HTML olmadan site diye bir kavram olamaz.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.307 Makaleler 49 Çözümler 12 12 Kasım 2023 #3 Küçük bir ekleme: HTML, Yazılım dili değil. İşaretleme dilidir. Statik bir metin tabanlı işaretleme dilidir.
Küçük bir ekleme: HTML, Yazılım dili değil. İşaretleme dilidir. Statik bir metin tabanlı işaretleme dilidir.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #4 534747 dedi: HTML, CSS ve JS bir sitenin olmazsa olmazlarıdır. CSS ve JS şart değil ama HTML olmadan site diye bir kavram olamaz. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: Küçük bir ekleme: HTML, Yazılım dili değil. İşaretleme dilidir. Statik bir metin tabanlı işaretleme dilidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, Windows Server 2003 HTML destekliyor mu dedim ve o işletim sistemi ile website kurulur mu onu sordum.
534747 dedi: HTML, CSS ve JS bir sitenin olmazsa olmazlarıdır. CSS ve JS şart değil ama HTML olmadan site diye bir kavram olamaz. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: Küçük bir ekleme: HTML, Yazılım dili değil. İşaretleme dilidir. Statik bir metin tabanlı işaretleme dilidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, Windows Server 2003 HTML destekliyor mu dedim ve o işletim sistemi ile website kurulur mu onu sordum.