Web site satışı nasıl yapılır?

muhammet1234568

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 16 yaşındayım. Web site yapmayı ve kodlamayı biliyorum; HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL gibi alanlarda uzmanım. Ancak web sitelerin nasıl satıldığını ya da nerede satıldığını bilmiyorum.

Merhaba, ben 16 yaşındayım. Web site yapmayı ve kodlamayı biliyorum; HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL gibi alanlarda uzmanım. Ancak web sitelerin nasıl satıldığını ya da nerede satıldığını bilmiyorum.

Fiverr gibi sitelerde ilan açıp pazarlayabilirsin.

Alan adı alıp satmayı diyorsan o iş biraz şans işi Yeni kurulacak bir şirket var diyelim Xinsaat.com sen bu alan adını bu şirketten önce kiralarsan şirkette seni alan adını satan hosting firması üzerinden ulaşıyor fiyat veriyor sen istersen satıyorsun istemezsen sende kalmaya devam ediyor.

@muhammet1234568 Sen web site mi yapıyorsun satacaksın yoksa websitede kullanılacak olan sistemi scripti mi yapıyorsun ikisi ayrı şeyler.

Web site yapıp satıyorsan websitenin herhangi bir kısmına bu site satılıktır iletişim maili yaz ulaşırlar sana ziyaretçisi varsa.

script yapıyoorsan arkadaşların dediği gibi codecanyon themeforesttte satabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı