Web site tasarımı yapılarak para nasıl kazanılabilir?

Oguzhan2000

Hectopat
Merhaba. Öğrenciyim ve birazcık fazladan para kazanabilmek için freelance yazılım ve web sitesi tasarımı yaparak bir yerlerde çalışmak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cidden benim de ihtiyacım var bilgi birikiminiz varsa bana anlatır mısınız?

Freelance çalışmak için şahıs firması kurman gerekecek. Çünkü fatura kesmen gerekecek. Muhasebeci ile anlaşıp halledebilirsin. Ama Muhasebeci ücreti, stopaj, sigorta gibi aylık masrafların olacak. Toplam ilk başta 4-5 bin lira gibi. Vergi daha sonra ekleniyo.

Hocam yazılımda eğer gerçekten bir şey biliyorsanız Udemy de kurs oluşturup satabilirsiniz ya da freelance sitelerine başvurabilirsiniz.

Hocam yazılımda eğer gerçekten bir şey biliyorsanız Udemy de kurs oluşturup satabilirsiniz ya da freelance sitelerine başvurabilirsiniz.

Hocam bir şey soracağım hala bu geçerlimi bu olay ben yapmak istiyorum bu konuda Master cahilim veya kodlama nereden öğreniriz.

Arkadaş doğru söylüyor ve vergi oranları gerçekten çok fazla yani ilk başta bir şahıs firması kurman gerekir.

Hocam bir şey soracağım hala bu geçerlimi bu olay ben yapmak istiyorum bu konuda Master cahilim veya kodlama nereden öğreniriz.

Udemy'de kurs oluşturup satmak için gerçekten yazılımı iyi bilmeniz gerekir. Udemy'de yazılım kursları var oradan bakıp alabilirsiniz.

sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…