ZKrovS Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Web site programlamak istiyorum ancak en uygun dil ne bilmiyorum.
Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Haziran 2023 #2 ZKrovS dedi: Web site programlamak istiyorum ancak en uygun dil ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Back-End PHP öneririm HTML içinde kullanılabilir bir dil. Başlangıç için en iyisi olur. Front-End JS Framework olarak React, Angular HTML ve CSS olarak da Bootstrap, Tailwind Framework'unu öğrenebilirsin. Son düzenleme: 12 Haziran 2023
ZKrovS dedi: Web site programlamak istiyorum ancak en uygun dil ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Back-End PHP öneririm HTML içinde kullanılabilir bir dil. Başlangıç için en iyisi olur. Front-End JS Framework olarak React, Angular HTML ve CSS olarak da Bootstrap, Tailwind Framework'unu öğrenebilirsin.
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 12 Haziran 2023 #3 Hocam zaten web geliştirmek için Front-End kısmında HTML, CSS, JS var herhalde başka dil yok. Back-End için ama Python Django öneririm.
Hocam zaten web geliştirmek için Front-End kısmında HTML, CSS, JS var herhalde başka dil yok. Back-End için ama Python Django öneririm.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 HTML, CSS ve Javascript sıralaması ile başlayın.