Web siteleri anonim kalmayı nasıl başarıyor?

semihhyylmz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Konu içeriği başlıkta yazıyor, işinde profesyonel hocalarımdan akıl almak istiyorum.
Biliyorsunuz ki internette çokça film siteleri korsan yayın veren siteler var. Mutlaka birine girip bir şeyler izlemişsinizdir, bu sitelerin hiç kapandığını görmedim. Telif yediklerini vs. anonim olarak takıldıklarını. Bir forumda makale olarak okudum. Nasıl başarıyorlar anonim kalmayı?

Hosting hizmelterini satın almıyorlar, bir site üzerinden server kiralıyorlar ve üzerine sitelerini kuruyorlar yani gidip de kimse bu kişinin kim olduğunu soramıyor. Atıyorum X sitesinden hosting hizmeti aldınız ve illegal bir şey paylaşıyorsunuz polis gidip X firmasına senin bilgilerini isteyip ulaşabiliyor ama dediğim şekilde yapıldığı zaman soracak biri olmuyor.

Son düzenleme:
Hosting hizmelterini satın almıyorlar, bir site üzerinden server alıyorlar ve üzerine sitelerini kuruyorlar yani gidip de kimse bu kişinin kim olduğunu soramıyor. Atıyorum X sitesinden hosting hizmeti aldınız ve illegal bir şey paylaşıyorsunuz polis gidip X firmasına senin bilgilerini isteyip ulaşabiliyor ama dediğim şekilde yapıldığı zaman soracak biri olmuyor.

Kendime ait VDS alsam kimlik bilgilerim vs. alınıyor birçoğu sitede veya ben demek istediğinizi anlamadım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendime ait VDS alsam kimlik bilgilerim vs. alınıyor birçoğu sitede veya ben demek istediğinizi anlamadım hocam.

Takip edilmesi mümkün olmayan VDS sistemleri var satın alınabiliyor, diğer arkadaşın dediği gibi yalnız tek bir şey yanlış o da serveri almıyorlar kiralıyorlar, böylelikle hiç takip edilemiyorlar. Aslında devlette bunun da yöntemi var ama ülkemiz bu konuda nedense pek bir şey yapmıyor.

İstese bitirilebilirler bu arada.

Takip edilmesi mümkün olmayan VDS sistemleri var satın alınabiliyor, diğer arkadaşın dediği gibi yalnız tek bir şey yanlış o da serveri almıyorlar kiralıyorlar, böylelikle hiç takip edilemiyorlar. Aslında devlette bunun da yöntemi var ama ülkemiz bu konuda nedense pek bir şey yapmıyor.

Küçük bir yazım hatası yapmışım düzelttiğiniz içi teşekkürler.

Bildiğiniz takip edilmesi mümkün olmayan vds kiralayan bir site var mı ? ortalama fiyatları nelerdir ?

Yavaş yavaş kapatılıyorlar, ülkemiz de bu konuda akıllanmaya başladı ve onlarda kapatmaya başladı.

Bizim ülkemizde yaygın olmayan ama internet korsanlığına çok sağlam önlemler alan ülkeler var, onlarda da siteler gidince filmleri Torrent gibi programlara yükleyip dağıtma kültürü vardı, tabii Netflix olsun diğer dağıtıcılar olsun falan bu biraz azaltıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı