W whisper21 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 324 19 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, bundan yıllar önce laptopumun hard diski yanmıştı. Bu da bir tane siteye girdim, bilinmeyen, ondan sonra ekran gitti. Bu gibi siteler buna sebep olur mu?
Arkadaşlar, bundan yıllar önce laptopumun hard diski yanmıştı. Bu da bir tane siteye girdim, bilinmeyen, ondan sonra ekran gitti. Bu gibi siteler buna sebep olur mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Temmuz 2021 #2 Sanmam. Belki olabilir ama daha önce hiç böyle bir şey görmedim, duymadım.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 Siteye girdikten sonra arkadan otomatik dosya indirdi desek sende bunu açsan bi ihtimal ama diğer türlü zor.
Siteye girdikten sonra arkadan otomatik dosya indirdi desek sende bunu açsan bi ihtimal ama diğer türlü zor.
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 19 Temmuz 2021 #4 Belki güç kaynağında sorun çıkmıştır ve hard disk yüksek akıma dayanamayıp emekliye ayrılmıştır?
W whisper21 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 324 19 Temmuz 2021 #5 erme dedi: Sanmam. Belki olabilir ama daha önce hiç böyle bir şey görmedim, duymadım. Genişletmek için tıkla... Başıma geldi. Onun için emin olmak için sordum. qweqweee dedi: Siteye girdikten sonra arkadan otomatik dosya indirdi desek sende bunu açsan bi ihtimal ama diğer türlü zor. Genişletmek için tıkla... bu ihtimale ihtimal veriyorum büyük ihtimal öyle oldu
erme dedi: Sanmam. Belki olabilir ama daha önce hiç böyle bir şey görmedim, duymadım. Genişletmek için tıkla... Başıma geldi. Onun için emin olmak için sordum. qweqweee dedi: Siteye girdikten sonra arkadan otomatik dosya indirdi desek sende bunu açsan bi ihtimal ama diğer türlü zor. Genişletmek için tıkla... bu ihtimale ihtimal veriyorum büyük ihtimal öyle oldu
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #6 Yanlışlıkla zararlı bir siteye girdiyseniz ve o otomatik bir şey indirdiyse belki.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Temmuz 2021 #7 Mümkün, sürekli okuma yazma işlemi yapar ise bozabilir