Web siteleri yavaş açılıyor

emre_2280

Hectopat
Daha fazla  
Ping yaptığımda 4 loss %100 loss şeklinde sonuç veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Her sitede böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping yaptığımda 4 loss %100 loss şeklinde sonuç veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Her sitede böyle.

Ethernet kablosu ile mi bağlısın? Hız testi yapınca sonuç ne çıkıyor? İnternet servis sağlayıcın nedir?

DNS ayarlayın ya da modemi resetleyin reset için modemdeki reset deliğine kurdan sokup ışıklar sonene kadar bekleyin.

Wi-Fi olarak mı Ethernet olarak mı bağlısın? Bir de şu siteden bir hız testi yapıp sonuçları atabilir misin?

Ethernet kablosu ile mi bağlısın? Hız testi yapınca sonuç ne çıkıyor? İnternet servis sağlayıcın nedir?
Servis sağlayıcım Aytelekom. Hız testi 100/20 şeklinde. TT altyapısı.
Wi-Fi ile bağlıyım hız ile alakalı bir problemim yok. Paketimin verdiği interneti alıyorum ama siteler yavaş açılıyor.

İlk önce IPv6 kullanılamıyor yazıyordu aşağıda. Sonra tekrar denediğimde normal internet hızlarımı aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-27 193151.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Sorun büyük ihtimal modem ile alakalı IPv6 kullanamama durumu genelde modem Firmware güncellemesi gerektiğinden veya internet sağlayıcısının modeme gerekli kimlik bilgilerini yüklememesinden kaynaklı oluyor. Daha detaylı bilgi için teknik destek ile görüşürseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…