Web Sitelerine Erişimi Kısıtlama

Qirix.Huseyin

Kilopat
Daha fazla  
Çalıştığım yerde Youtube, Instagram vb. sitelere erişimi engelledim amma velakin film izleme sitelerine engel atamadım malum çok fazla sayıda var ve her birini URL girerek engellemek çok sıkıntı. Gelelim konuya benim bu tür film-dizi izlenen sitelere erişimi engellemem lazım ama genel olarak engellemem lazım.

Belirli bir siteyi değil o başlık altında "film izle- dizi izle- HD izle- izle- Full HD izle" gibi kavramları görünce otomatik olarak engelleyen bir programa veya bunları genel olarak engelleyebileceğim bir yönteme ihtiyacım var. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler herkese iyi forumlar

Direk Google Chrome'u gizleyin kullanacağanız zaman gizliliği açın.

Direk Google Chrome'u gizleyin kullanacağanız zaman gizliliği açın.
Malesef resmi devlet kurumu olduğu için Ruhsat, Parsel Sorgulama, Araç takibi ve daha fazlası gibi işlemler yapılıyor gün içerisinde aktif olarak o yüzden Chrome'u gizleyemem ve de internet aboneliğini iptal edemem

Bulamadım yaa Sanırım tek tek girmelisiniz.

Tek tek girmekle bitseydi keşke ama yine de teşekkürler
Güncel.

Bende zyxel modem var ve dediğiniz gibi engelleme yepabiliyorum. Modeminizin ara yüzünden ebeveyn kontrolüne bir bakın belki sizde de vardır.

Bende zyxel modem var ve dediğiniz gibi engelleme yepabiliyorum. Modeminizin ara yüzünden ebeveyn kontrolüne bir bakın belki sizde de vardır.
Malesef modem arayüzünden engelleme yaptığım zaman ne hikmetse hiç bir şekilde belirttiğim siteler engellenmiyor. Tahminimce modemde bir arıza var o yüzden harici program arıyorum.

Malesef modem arayüzünden engelleme yaptığım zaman ne hikmetse hiç bir şekilde belirttiğim siteler engellenmiyor. Tahminimce modemde bir arıza var o yüzden harici program arıyorum.
Kullandığın ISS firması ile konuş. Onlar büyük ihtimal sorununu hallederler.

İss firması ile görüşmek benim de aklıma geldi ama kuruluşta basın bölümü var ve sosyal medyalarda aktif olarak görev yapmak zorundalar o yüzden iss arayıp kapattırmadım. İşim biraz zora girdi gibi ama yapacak bişey yok işime yarayabilecek bir program bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…