tekno_lokum Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #11 SSDKullaniyorum dedi: Uzay kısmında bir yere tıklayınca bu linke yönlendiriyor: How To Setup Nubia Blogger Template A Complete And Detailed Documentation To Install Nubia Blogger Template Without Any Hassle. www.sorabloggingtips.com Genişletmek için tıkla... Onu düzelttim. 157134 dedi: Çok güzel olmuş hocam. Günlük görüntülenmesi ne kadar? Reklam çalışması yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Reklamlar için Adsense başvurdum ama görüntülenmem az diye onaylanmadı. Diğer teknoloji sitelerinden haberleri Kaynakça koyarak paylaşsam sıkıntı olur mu?
SSDKullaniyorum dedi: Uzay kısmında bir yere tıklayınca bu linke yönlendiriyor: How To Setup Nubia Blogger Template A Complete And Detailed Documentation To Install Nubia Blogger Template Without Any Hassle. www.sorabloggingtips.com Genişletmek için tıkla... Onu düzelttim. 157134 dedi: Çok güzel olmuş hocam. Günlük görüntülenmesi ne kadar? Reklam çalışması yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Reklamlar için Adsense başvurdum ama görüntülenmem az diye onaylanmadı. Diğer teknoloji sitelerinden haberleri Kaynakça koyarak paylaşsam sıkıntı olur mu?