Web sitemde oluşturduğum menüler telefonda gözükmüyor

mertlimert12

Femtopat
Daha fazla  
Kendi ürünlerimizin reklamını yapmak insanlara ulaşmak için bir web sitesi geliştirmeye çalışıyorum. WordPress kullanarak yapıyorum ve nedenini bilmediğim bir şekilde menüler bilgisayarda gözükürken telefonda gözükmüyor. JS kodlarına erişebilsem belki çözebilirim ama nasıl ulaşılır bilmiyorum, bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Stilsan Buhar Jeneratörleri – Buhar bizim işimiz! Site bu, kendiniz bakabilirsiniz, telefondan girince menüler çıkmıyor, görselleri de ekliyorum.

1722001553208.png

1722001589913.png

1722001521329.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitenizi responsive tasarımda yapmanız gerek. Her çözünürlüğe göre uyumlu şekilde menüler v.s ayarlanmalı.
Bayılırsınız ezbere yanıt vermelere falan. Attığı site responsive zaten. 🤦‍♂️ İki saniye vaktini ayırıp, siteye girip, F12 veya incele ile mobile bi baksan göreceksin zaten. Ne bu ezbere atılan yanıtlar anlamıyorum ki? Çok mu zor iki saniye ayırıp incelemek?
Menüleri oluştururken bir görsel falan bir şey seçmedim. Direkt menü oluşturma bölümünden oluşturdum. Bir seçenek yok yani.
1722004595566.png

Menüyü nasıl oluşturdun anlamadım ama, oturdum inceledim azıcık. Bunun altı boş. Menü tuşların burada olmaları gerek ama yok. Eklememişsin mobil menü için bir şeyler.

1722004715341.png

Bak bu arkadaşta, senin menü itemlerin var. Aynıları yukarıda yok ama.

1722004954506.png

Kullandığın template belli bir size üstüne geldiğinde, senin asıl navbar'ının visibility'sini açıyor. Altına geldiğinde, diğer button ortaya çıkıyor ve diğer button mobile-menu-wrap adlı arkadaşı visible hale getiriyor. İçi boş olduğu için de haliyle boş geliyor.

Bayılırsınız ezbere yanıt vermelere falan. Attığı site responsive zaten. 🤦‍♂️ İki saniye vaktini ayırıp, siteye girip, F12 veya incele ile mobile bi baksan göreceksin zaten. Ne bu ezbere atılan yanıtlar anlamıyorum ki? Çok mu zor iki saniye ayırıp incelemek?

Bu kadar rahatsız olacağın bir yanıt atmamıştım açıkçası. Benzer bir sorun yaşadığında başkaları girdiğinde belki de sorunun çözümü bu olacak adamın.

Ayrıca konuyu açan arkadaş belkide responsive ne demek bilmiyor, en azından öğrenmiş oldu. Bu kadar sinir olacak bir şey yok ortada.

Bu kadar rahatsız olacağın bir yanıt atmamıştım açıkçası. Benzer bir sorun yaşadığında başkaları girdiğinde belki de sorunun çözümü bu olacak adamın.

Ayrıca konuyu açan arkadaş belkide responsive ne demek bilmiyor, en azından öğrenmiş oldu. Bu kadar sinir olacak bir şey yok ortada.
Bir konuya girip, iki saniye vaktini ayırmadan atılan yanıtlar oldukça rahatsız edici.

Responsive ne demek bilip bilmemesi bu konuyu alakadar eden bir şey değil. Site responsive, site de başka bir problem var. Ancak konuya yardımcı olmak yerine "Siteni responsive yapman lazım" deyince, adama yardımcı olmuş olmuyorsun. Aksine daha çok kafasını karıştıracaksın. Gidecek bakacak responsive ne diye, sonra bakacak ki kendi sitesi responsive, kalacak ortada ben neyi yanlış yapıyorum diye.

Amaç yardım etmekse, sana sunulanlara iki saniye göz atarsın.

Bir konuya girip, iki saniye vaktini ayırmadan atılan yanıtlar oldukça rahatsız edici.

Responsive ne demek bilip bilmemesi bu konuyu alakadar eden bir şey değil. Site responsive, site de başka bir problem var. Ancak konuya yardımcı olmak yerine "siteni responsive yapman lazım" deyince, adama yardımcı olmuş olmuyorsun. Aksine daha çok kafasını karıştıracaksın. Gidecek bakacak responsive ne diye, sonra bakacak ki kendi sitesi responsive, kalacak ortada ben neyi yanlış yapıyorum diye.

Amaç yardım etmekse, sana sunulanlara iki saniye göz atarsın.

Responsive ne demek yazdım zaten. Ne yapmamı bekliyorsun siteyi baştan yazmakla mı uğraşayım? Açıp bakma konusunda haklısın bakabilirdim ancak en azından senin gibi biri gelip de yardım etmezse diye asgari de olsa bir yardımım dokunsun istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı