Web sitemde resim ve yazı nasıl paylaşırım ?

İsmail Budak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar web tasarım işi çok çok hoşuma gidiyor fakat çok çok acemiyim bu sebeble .tk uzantılı bir domain ve free bir host aldım. Sitemin adresi tuningclub.tk'dır. Benim sorum ben bu sitede nasıl paylaşım yapabilirim ? Her resim eklemek istedigimde ''Dreamweaver'' ile tasarımı düzenlemem ve resimleri öylemi eklemem gerekiyor ? Bu arada şuan sitemdeki tasarım bi kaç dakikalık bişeydir görüntü olsun diye koydum daha göz alıcı bir şey yapacagım :)

Not: Html vs. bir programlama dili bilgim yok bu sebeble şuanlık Dreamweaver ile tasarım yapıyorum kendimi geliştirme amaçlı :)

Admin paneli olmalıdır öncelik ile siten ona göre yazılmalıdır site yazar iken Önce Admin paneli ardından site kodlanmalıdır.

Bu tarz paylaşımlarda kesinlikle tavsiyem kodlarla yapılmaması bir admin paneli kullanılmasıdır. Siteniz wordpress ise wordpressin admin paneli bu isteğinize sonsuz cevap verecektir. Siteniz wordpress değil ise dreamweaver programından ister kendiniz bir admin paneli tasarlamalı isterseniz internette ücretsiz sunulan admin panelleri kullanılmalıdır. Siteye kod ile eklenen resim ve yazı sitenin yavaş ve geç açılmasını sağlamaktadır. Benim tavsiyem sitenizde sürekli yazı resim paylaşacak iseniz bunu wordpresse çevirmenizdir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı