Web sitemdeki değişik linkler nedir?

Sahkalid

Hectopat
Daha fazla  

Esenlikler efendim, daha demin geçmişte yaptığım ve yayınladığım bir sitemi kontrol etmek istedim. Kodlarına bakmak için gezinirken böyle bir şeye rastladım. Ne olduğunu anlamadığım onlarca link... Görünürde hiçbir sorun yok fakat sitenin kendisinde böyle şeyler var. Bunlar nedir? Birkaç tanesine baktım fakat bir şey çıkmadı. Aralarında uygunsuz site linkleri de var.

Güzel liste . Sitenize reklam koydunuz mu, reklam nedenli yönlendirmeler olabilir.

Güzel liste . Sitenize reklam koydunuz mu, reklam nedenli yönlendirmeler olabilir.
Hayır, herhangi bir reklam veya başka bir şey yok. Hatta site içerisinde link içeren bir şey dahi yok. Fakat resimde ki linkler yüzünden sitem Güvensiz Statüsüne giriyor.

Hayır, herhangi bir reklam veya başka bir şey yok. Hatta site içerisinde link içeren bir şey dahi yok. Fakat resimde ki linkler yüzünden sitem Güvensiz Statüsüne giriyor.
Hosting mi kullanıyorsunuz yoksa özel VDS'mi? Hosting ise firma kendi para kazanmak için eklemiş olabilir reklam ve trackerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…