1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 25 Ekim 2023 #1 Bir kişi video linki yapıştıracak indir düğmesine tıklayacak görüntü kaltitesini seçecek ve video inecek. Bunu hangi yazılım dili ile yapabilirim?
Bir kişi video linki yapıştıracak indir düğmesine tıklayacak görüntü kaltitesini seçecek ve video inecek. Bunu hangi yazılım dili ile yapabilirim?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Ekim 2023 #2 1Beyefendi dedi: Bir kişi video linki yapıştıracak indir düğmesine tıklayacak görüntü kaltitesini seçecek ve video inecek. Bunu hangi yazılım dili ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer 10 saniyede convert atabilecek bir sunucu bulursan yaparsın. Ayrıca bunun bir sürü alternatifi var. Sizin sitenin kullanılacağı bile şüpheli. Artı 1 Eksi
1Beyefendi dedi: Bir kişi video linki yapıştıracak indir düğmesine tıklayacak görüntü kaltitesini seçecek ve video inecek. Bunu hangi yazılım dili ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer 10 saniyede convert atabilecek bir sunucu bulursan yaparsın. Ayrıca bunun bir sürü alternatifi var. Sizin sitenin kullanılacağı bile şüpheli.
D Denizz2343 Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ekim 2023 #3 4K ve 2K indirme özelliğini yaparsan siten hızlı popüler olur. Yoksa sıradan indirme sitelerinden biri olur. Artı 0 Eksi
4K ve 2K indirme özelliğini yaparsan siten hızlı popüler olur. Yoksa sıradan indirme sitelerinden biri olur.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 25 Ekim 2023 #4 C# ile yapılır. Fakat web site değil masaüstü uygulaması olarak. Web sitesi olarak nasıl yapılır bilmiyorum. Artı 0 Eksi
C# ile yapılır. Fakat web site değil masaüstü uygulaması olarak. Web sitesi olarak nasıl yapılır bilmiyorum.
KS KS 1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 25 Ekim 2023 #5 Denizz2343 dedi: 4K ve 2K indirme özelliğini yaparsan siten hızlı popüler olur. Yoksa sıradan indirme sitelerinden biri olur. Genişletmek için tıkla... İnan umrumda bile değil sadece yapmka istiyorum Python django ile yapılabilirmi? Artı 0 Eksi
Denizz2343 dedi: 4K ve 2K indirme özelliğini yaparsan siten hızlı popüler olur. Yoksa sıradan indirme sitelerinden biri olur. Genişletmek için tıkla... İnan umrumda bile değil sadece yapmka istiyorum Python django ile yapılabilirmi?
6 672932 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ekim 2023 #6 YouTube-DL: Bu popüler Python kütüphanesi, YouTube ve birçok diğer video platformundan videoları indirmenizi sağlar. Çok esnek ve güçlüdür. Pytube: YouTube videolarını indirmek için kullanabileceğiniz bir kütüphane. Özellikle YouTube videoları için oldukça basit ve kullanışlıdır. Requests: Web sayfalarına HTTP istekleri göndermek ve içerikleri almak için kullanabileceğiniz bir kütüphane. Beautiful Soup: Web sayfalarının HTML içeriğini analiz etmek ve öğeleri seçmek için kullanabileceğiniz bir kütüphane. Urllib: URL'lerle çalışmak ve veri indirmek için kullanabileceğiniz bir Python modülü. Ffmpeg-Python: Videoları dönüştürmek ve işlemek için ffmpeg kütüphanesini Python ile kullanmanızı sağlar. (herhangi bir sorumluluk kabul etmem) Kaynak = ChatGPT Artı 0 Eksi
YouTube-DL: Bu popüler Python kütüphanesi, YouTube ve birçok diğer video platformundan videoları indirmenizi sağlar. Çok esnek ve güçlüdür. Pytube: YouTube videolarını indirmek için kullanabileceğiniz bir kütüphane. Özellikle YouTube videoları için oldukça basit ve kullanışlıdır. Requests: Web sayfalarına HTTP istekleri göndermek ve içerikleri almak için kullanabileceğiniz bir kütüphane. Beautiful Soup: Web sayfalarının HTML içeriğini analiz etmek ve öğeleri seçmek için kullanabileceğiniz bir kütüphane. Urllib: URL'lerle çalışmak ve veri indirmek için kullanabileceğiniz bir Python modülü. Ffmpeg-Python: Videoları dönüştürmek ve işlemek için ffmpeg kütüphanesini Python ile kullanmanızı sağlar. (herhangi bir sorumluluk kabul etmem) Kaynak = ChatGPT
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Ekim 2023 #7 PHP, C#, Crystal, Python, Java... dilleriyle yapabilirsin. Bence asıl soru sen hangi dili biliyorsun ve ne yapacağını biliyor musun olmalı. Artı 0 Eksi
PHP, C#, Crystal, Python, Java... dilleriyle yapabilirsin. Bence asıl soru sen hangi dili biliyorsun ve ne yapacağını biliyor musun olmalı.
KS KS 1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 27 Ekim 2023 #8 Nizel G dedi: PHP, C#, Crystal, Python, Java... dilleriyle yapabilirsin. Bence asıl soru sen hangi dili biliyorsun ve ne yapacağını biliyor musun olmalı. Genişletmek için tıkla... Html CSS ve temel Python biliyorum PHP ile yapılabilirse öğrenmeyi düşünüyorum Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: PHP, C#, Crystal, Python, Java... dilleriyle yapabilirsin. Bence asıl soru sen hangi dili biliyorsun ve ne yapacağını biliyor musun olmalı. Genişletmek için tıkla... Html CSS ve temel Python biliyorum PHP ile yapılabilirse öğrenmeyi düşünüyorum