F faxmachin3 Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Merhaba, daha önce PHP'ye nasıl çevirebileceğim konusunda bilgi almıştım. Teşekkürler çok arkadaş yardımcı oldu. Nasıl öğrenebileceğimi söylediler ve onların yardmıyla web sitemi PHP'li versiyona çevirdim. Çok sağ olun. Paylaşmak teşekkür etmek istedim.
Merhaba, daha önce PHP'ye nasıl çevirebileceğim konusunda bilgi almıştım. Teşekkürler çok arkadaş yardımcı oldu. Nasıl öğrenebileceğimi söylediler ve onların yardmıyla web sitemi PHP'li versiyona çevirdim. Çok sağ olun. Paylaşmak teşekkür etmek istedim.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 1 Aralık 2020 #2 Web sitenizin linkini alabilir miyim?
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 1 Aralık 2020 #3 faxmachin3 dedi: Merhaba, daha önce PHP'ye nasıl çevirebileceğim konusunda bilgi almıştım. Teşekkürler çok arkadaş yardımcı oldu. Nasıl öğrenebileceğimi söylediler ve onların yardmıyla web sitemi PHP'li versiyona çevirdim. Çok sağ olun. Paylaşmak teşekkür etmek istedim. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu Siteni paylaşırsan bir bakalım
faxmachin3 dedi: Merhaba, daha önce PHP'ye nasıl çevirebileceğim konusunda bilgi almıştım. Teşekkürler çok arkadaş yardımcı oldu. Nasıl öğrenebileceğimi söylediler ve onların yardmıyla web sitemi PHP'li versiyona çevirdim. Çok sağ olun. Paylaşmak teşekkür etmek istedim. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu Siteni paylaşırsan bir bakalım
F faxmachin3 Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 web sitemin linki: dorafloor.com