CTRL+u ile sayfa kaynağını görüntüleyince içerikleri çalmak basit -ki içerik çalma botları da kaynak html'yi kullanıyor-. Hocam, bu tip engellerle uğraşacağınıza DMCA'ya kayıt olun, içeriğinizi çalan siteleri şikayet edin.
Hocam koruyacağınız veri de veri olsa tamam diyeceğim de noscript kurar zaten sizin verinizi alacak adam. Denedim ve noscript ile çok da güzel geçilebiliyor
CTRL+u ile sayfa kaynağını görünce içerikleri çalmak basit. Hocam, bu tip engellerle uğraşacağınıza DMCA'ya kayıt olun, içeriğinizi çalan siteleri şikayet edin.
@brkyozell@Renkli@222744 Daha çok giriş seviye kullanıcılar için caydırıcı olması açısından böyle bir yol izliyorum, sonuçta üst seviye bir kullanıcı için bunu engellemek mümkün değil.
@brkyozell@Renkli@222744 Daha çok giriş seviye kullanıcılar için caydırıcı olması açısından böyle bir yol izliyorum, sonuçta üst seviye bir kullanıcı için bunu engellemek mümkün değil.