SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 767 Çözümler 7 18 Haziran 2023 #31 Garfield™ dedi: WordPress tabanlı kişisel bir blog sitesi yaptım, sizce nasıl olmuş? Eksik ya da fazlalıkları nelerdir? Teşekkürler. Mehmet.Net webmaster blog, webmaster blogu mehmet.net Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş. Beğendim. Ellerine sağlık.
Garfield™ dedi: WordPress tabanlı kişisel bir blog sitesi yaptım, sizce nasıl olmuş? Eksik ya da fazlalıkları nelerdir? Teşekkürler. Mehmet.Net webmaster blog, webmaster blogu mehmet.net Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş. Beğendim. Ellerine sağlık.
josephkhanate Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Normal bir bilgisayar işte,iş gören Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #32 Garfield™ dedi: WordPress tabanlı kişisel bir blog sitesi yaptım, sizce nasıl olmuş? Eksik ya da fazlalıkları nelerdir? Teşekkürler. Mehmet.Net webmaster blog, webmaster blogu mehmet.net Genişletmek için tıkla... Bence gayet iyi zaten kendim de bu tarz web siteleri geliştirdiğimden biliyorum. Elinize sağlık. Temanız ücretli mi? Ücretliyse ne kadar?
Garfield™ dedi: WordPress tabanlı kişisel bir blog sitesi yaptım, sizce nasıl olmuş? Eksik ya da fazlalıkları nelerdir? Teşekkürler. Mehmet.Net webmaster blog, webmaster blogu mehmet.net Genişletmek için tıkla... Bence gayet iyi zaten kendim de bu tarz web siteleri geliştirdiğimden biliyorum. Elinize sağlık. Temanız ücretli mi? Ücretliyse ne kadar?