XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2024 #1 Direkt konuya gireceğim birbirlerine benzeyen siteler var, neden benziyorlar bu site tasarımı satılıyor veya siteler aynı kişiye mi ait? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024
Direkt konuya gireceğim birbirlerine benzeyen siteler var, neden benziyorlar bu site tasarımı satılıyor veya siteler aynı kişiye mi ait?
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 4 Eylül 2024 #2 Kendim hiç kullanmadım fakat Bootstrap ile yapılan sitelerin genelde birbirine benzediğini duydum.
R RAMB0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Her şey olabilir. Sitelerin sahipleri farklı olsa bile aynı temayı kullanıyor olabilirler ki internette bir çok satılık tema var. Örneğin Bosch Profilo ve Siemens aynı şirkete ait oldukları için sitelerinde çoğu bileşen aynı.
Her şey olabilir. Sitelerin sahipleri farklı olsa bile aynı temayı kullanıyor olabilirler ki internette bir çok satılık tema var. Örneğin Bosch Profilo ve Siemens aynı şirkete ait oldukları için sitelerinde çoğu bileşen aynı.