Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 9 Mart 2022 #11 CinarYilmaz dedi: Aslinda universite ogrencisi olmasina ve .edu uzantili e-postaya ihtiyaci yok, ben ortaokul ogrencisi olup .edu uzantili e-postaya sahip olmadan GitHub Student alabildim. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
CinarYilmaz dedi: Aslinda universite ogrencisi olmasina ve .edu uzantili e-postaya ihtiyaci yok, ben ortaokul ogrencisi olup .edu uzantili e-postaya sahip olmadan GitHub Student alabildim. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
KeJi Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #12 Öğrenci mailimi yazıp onay kodu gönder deyince gelmiyor sinir oldum. Ama sağ olun araştıracağım bu sorunu.
Öğrenci mailimi yazıp onay kodu gönder deyince gelmiyor sinir oldum. Ama sağ olun araştıracağım bu sorunu.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 9 Mart 2022 #13 Lorem Ipsum dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... E-Devlet'ten ogrenci belgemi cikartip gonderdim, onlar da birkac gun icinde kabul ettiler. Bu kadar. GitHub Student Developer Pack The best developer tools, free for students. Get your GitHub Student Developer Pack now. education.github.com
Lorem Ipsum dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... E-Devlet'ten ogrenci belgemi cikartip gonderdim, onlar da birkac gun icinde kabul ettiler. Bu kadar. GitHub Student Developer Pack The best developer tools, free for students. Get your GitHub Student Developer Pack now. education.github.com
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 9 Mart 2022 #14 CinarYilmaz dedi: E-Devlet'ten ogrenci belgemi cikartip gonderdim, onlar da birkac gun icinde kabul ettiler. Bu kadar. GitHub Student Developer Pack The best developer tools, free for students. Get your GitHub Student Developer Pack now. education.github.com Genişletmek için tıkla... Lise belgesi mi, üniversite belgesi mi?
CinarYilmaz dedi: E-Devlet'ten ogrenci belgemi cikartip gonderdim, onlar da birkac gun icinde kabul ettiler. Bu kadar. GitHub Student Developer Pack The best developer tools, free for students. Get your GitHub Student Developer Pack now. education.github.com Genişletmek için tıkla... Lise belgesi mi, üniversite belgesi mi?
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 9 Mart 2022 #15 Lorem Ipsum dedi: Lise belgesi mi, üniversite belgesi mi? Genişletmek için tıkla... Birkac mesaj yukarida ortaokullu oldugum yaziyor. Demek ki lise belgesi (!)
Lorem Ipsum dedi: Lise belgesi mi, üniversite belgesi mi? Genişletmek için tıkla... Birkac mesaj yukarida ortaokullu oldugum yaziyor. Demek ki lise belgesi (!)
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 9 Mart 2022 #16 CinarYilmaz dedi: Birkac mesaj yukarida ortaokullu oldugum yaziyor. Demek ki lise belgesi (!) Genişletmek için tıkla...
CinarYilmaz dedi: Birkac mesaj yukarida ortaokullu oldugum yaziyor. Demek ki lise belgesi (!) Genişletmek için tıkla...
KeJi Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #17 Burayada yazmak istedim. Edu mailim ile GitHub Student'a başvurdum az önce. 12 gün içinde dönüş olurmuş bekliyorum.
Burayada yazmak istedim. Edu mailim ile GitHub Student'a başvurdum az önce. 12 gün içinde dönüş olurmuş bekliyorum.