Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #11 PROTECTQ dedi: Kaş yaşındasın Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım ama sizde problem yaratmasın.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.300 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 1 Kasım 2019 #12 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: 14 yaşındayım ama sizde problem yaratmasın. Genişletmek için tıkla... Ben de 15 ama nasıl yaparız bilemedim olur mu ki
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: 14 yaşındayım ama sizde problem yaratmasın. Genişletmek için tıkla... Ben de 15 ama nasıl yaparız bilemedim olur mu ki
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #13 PROTECTQ dedi: Ben de 15 ama nasıl yaparız bilemedim olur mu ki Genişletmek için tıkla... Yaş problem değil bilgini nasıl değerlendiriyorsun.
PROTECTQ dedi: Ben de 15 ama nasıl yaparız bilemedim olur mu ki Genişletmek için tıkla... Yaş problem değil bilgini nasıl değerlendiriyorsun.
Mmmstqhmp Decapat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 429 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Kasım 2019 #14 İlk sene ucuz olsa bile sonraki seneler domain ve hosting olarak çok pahalıya patlayacaktır.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.300 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 1 Kasım 2019 #15 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Yaş problem değil bilgini nasıl değerlendiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Açıkçası yazılım severim ne çok ta Web tasarım bilgim çok fazla yok
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Yaş problem değil bilgini nasıl değerlendiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Açıkçası yazılım severim ne çok ta Web tasarım bilgim çok fazla yok
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #16 2 senelik hostingim var. Evde sunucu olarak kullanabileceğim sistemim var ileride onu kullanıcam.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #17 benim antalya da sunucular var istersenizi size kiralıya bilirim.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.300 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 1 Kasım 2019 #18 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: 2 senelik hostingim var. Evde sunucu olarak kullanabileceğim sistemim var ileride onu kullanıcam. Genişletmek için tıkla... Yalnız moderatör üye ban yazı düzeltme çok zor olur 2 kişi ile
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: 2 senelik hostingim var. Evde sunucu olarak kullanabileceğim sistemim var ileride onu kullanıcam. Genişletmek için tıkla... Yalnız moderatör üye ban yazı düzeltme çok zor olur 2 kişi ile
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #19 snowwolf dedi: benim antalya da sunucular var istersenizi size kiralıya bilirim. Genişletmek için tıkla... Özellikleri neler? PROTECTQ dedi: Yalnız moderatör üye ban yazı düzeltme çok zor olur 2 kişi ile Genişletmek için tıkla... Bir önceki sayfadada anlattığım gibi ileride moderatörler bulucaz direk olucak işler değil bunlar. @snowwolf cevap vermiycek misin ? Son düzenleme: 1 Kasım 2019
snowwolf dedi: benim antalya da sunucular var istersenizi size kiralıya bilirim. Genişletmek için tıkla... Özellikleri neler? PROTECTQ dedi: Yalnız moderatör üye ban yazı düzeltme çok zor olur 2 kişi ile Genişletmek için tıkla... Bir önceki sayfadada anlattığım gibi ileride moderatörler bulucaz direk olucak işler değil bunlar. @snowwolf cevap vermiycek misin ?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #20 kiralayamayacağım içinde çok fazla dosya var