Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #31 Yosemite Sam dedi: Demoyu ekte paylaşabilir misin? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Burada paylaşmak istemiyorum kişisel bir platform kullanıyormusunuz? Yosemite Sam dedi: Demoyu ekte paylaşabilir misin? Merak ettim. Scripti ne kullanarak yazdın? Genişletmek için tıkla... Hazır scripti kişiselleştirdim. Techno-Logy Forum girip üye olurmusunuz üye sistemi düzgün çalışıyormu onu deniycem. Son düzenleme: 3 Kasım 2019
Yosemite Sam dedi: Demoyu ekte paylaşabilir misin? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Burada paylaşmak istemiyorum kişisel bir platform kullanıyormusunuz? Yosemite Sam dedi: Demoyu ekte paylaşabilir misin? Merak ettim. Scripti ne kullanarak yazdın? Genişletmek için tıkla... Hazır scripti kişiselleştirdim. Techno-Logy Forum girip üye olurmusunuz üye sistemi düzgün çalışıyormu onu deniycem.
sonUstaYILD1Z! Decapat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 44 25 Ocak 2020 #32 Dostum sana ulaşabilirsem iyi olur. özele gel. ben de 1 yıl web eğitimi aldım. php css az çok js filan biliyorum bakarız...
Dostum sana ulaşabilirsem iyi olur. özele gel. ben de 1 yıl web eğitimi aldım. php css az çok js filan biliyorum bakarız...
Cruell Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2020 #33 Ortak buldun mu
K kadi_r Centipat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 16 27 Ocak 2020 #34 Web tasarim kisminda yardimci olabilirim. Para umrumda degil. Amacim tecrübe kazanmak.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #35 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Burada paylaşmak istemiyorum kişisel bir platform kullanıyormusunuz? Hazır scripti kişiselleştirdim. Techno-Logy Forum girip üye olurmusunuz üye sistemi düzgün çalışıyormu onu deniycem. Genişletmek için tıkla... Hazır script'i neden paylaşmak istemiyorsun ki zaten milyonlar paylaşıyor.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Burada paylaşmak istemiyorum kişisel bir platform kullanıyormusunuz? Hazır scripti kişiselleştirdim. Techno-Logy Forum girip üye olurmusunuz üye sistemi düzgün çalışıyormu onu deniycem. Genişletmek için tıkla... Hazır script'i neden paylaşmak istemiyorsun ki zaten milyonlar paylaşıyor.
T turkmaxi Kilopat Katılım 12 Ekim 2016 Mesajlar 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Webmaster 31 Mayıs 2022 #36 Konu uzerinden zaman geçmiş ama webmaster projemize destek olmak isteyenlerle konuşabiliriz