Selam herkese,
Resim içerikleri bulmakta çok zorlanıyorum. Genel de herkes SVG kullanıyor. Ama ben bunları nereden bulabilirim bilemiyorum. Kendimin yazması da gerçekten çok uzun saatlerimi alacaktır.
Bu konu da resim veya görsel ihtiyacınızı nerelerden gideriyorsunuz?
Çoğunlukla masaüstü uygulamaları üzerinde çalışıyorum ama web tasarımda da aynı araçları kullanıyorum genellikle. Resim tarzı şeylerde Pixabay, Freepik kullanıyorum. Özellikle arka plan fotoğrafları veya placeholder gibi işlev görecek resimler için ilk Pixabay'e bakıyorum. Buton vb. için simgeler konusunda fluenticons.co sitesini kullanıyorum. Hem Microsoft'un Fluent simgeleri hem de Google'ın Material simgeleri var. Masaüstü uygulamalarda simglerer için Segoe MDL2 Assets fontunu kullanıyorum. Fonttaki karakterler için Microsoft Store'da Character Map UWP diye bir uygulama var. Onu kullanıyorum.
Millions of free graphic resources. ✓ Photos ✓ AI images ✓ Vectors ✓ Icons ✓ Templates ✓ Videos. Find out about our real-time AI art generator. #freepik
www.freepik.com
Ikonlar için de Flaticon vardı bir aralar ama SVG için komple ücretliye döndüler. Ayrıca ikon için FontAwesome daha iyi olur.