dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 14 Nisan 2024 #11 ruslanmik09 dedi: Ben siteyi Google Search-Console'a bugün yayinladim site daha tom oturmamis olabilirimi, tittle kismini degistirdim amma chromda degismedi de. Bura degisti amma. Genişletmek için tıkla... Evet güncelleme biraz zaman alabiliyor.
ruslanmik09 dedi: Ben siteyi Google Search-Console'a bugün yayinladim site daha tom oturmamis olabilirimi, tittle kismini degistirdim amma chromda degismedi de. Bura degisti amma. Genişletmek için tıkla... Evet güncelleme biraz zaman alabiliyor.
ruslanmik09 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #12 dodo61 dedi: Google Arama'daki Site Adları | Google Arama Merkezi | Documentation | Google for Developers Google bir sayfayı arama sonuçlarında listelediğinde, sayfanın alındığı sitenin adını gösterir ve buna site adı denir. WebSite yapılandırılmış verileriyle Google Arama'ya nasıl site adı sağlayabileceğinizi öğrenin. developers.google.com Genişletmek için tıkla... Baktim da tam olarak anlamadim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2024
dodo61 dedi: Google Arama'daki Site Adları | Google Arama Merkezi | Documentation | Google for Developers Google bir sayfayı arama sonuçlarında listelediğinde, sayfanın alındığı sitenin adını gösterir ve buna site adı denir. WebSite yapılandırılmış verileriyle Google Arama'ya nasıl site adı sağlayabileceğinizi öğrenin. developers.google.com Genişletmek için tıkla... Baktim da tam olarak anlamadim.