m3ntalist Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Web sitesi arada kumar sitesine yönlendiriyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözülür? Site de bu. Teşekkürler. matoet.com.tr
Web sitesi arada kumar sitesine yönlendiriyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözülür? Site de bu. Teşekkürler. matoet.com.tr
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 İndexi ya da domaini alınırken ona alınmıştır hataya düşüyordur şahsen öyle düşünüyorum.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.197 Çözümler 98 2 Aralık 2024 #3 Arada kumar sitesine yönleniyorsa virüs girmiştir, geçmiş olsun.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 Myk61 dedi: Arada kumar sitesine yönleniyorsa virüs girmiştir, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çözümün yoksa neden yazarsın ki? m3ntalist dedi: Web sitesi arada kumar sitesine yönlendiriyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözülür? Site de bu. Teşekkürler. matoet.com.tr Genişletmek için tıkla... Şüpheli bir eklenti kullanıyor musunuz? Eklentilerinizi kaldırıp bir süre test edin eklentilerle ilgili mi değil mi diye. Eğer değilse Kaspersky ve Malwarebytes indirip güvenli modda tam tarama gerçekleştiriniz. Büyük ihtimalle adware yemişsiniz.
Myk61 dedi: Arada kumar sitesine yönleniyorsa virüs girmiştir, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çözümün yoksa neden yazarsın ki? m3ntalist dedi: Web sitesi arada kumar sitesine yönlendiriyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözülür? Site de bu. Teşekkürler. matoet.com.tr Genişletmek için tıkla... Şüpheli bir eklenti kullanıyor musunuz? Eklentilerinizi kaldırıp bir süre test edin eklentilerle ilgili mi değil mi diye. Eğer değilse Kaspersky ve Malwarebytes indirip güvenli modda tam tarama gerçekleştiriniz. Büyük ihtimalle adware yemişsiniz.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.197 Çözümler 98 2 Aralık 2024 #5 gorko dedi: Çözümün yoksa neden yazarsın ki? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok demedim durum hakkında bilgilendirdim sen niye çoştun? Şimdi benim sayemde başına geleni öğrendi ona göre çözüm arayabilir. Ben ücretli çözüyorum bu tür işleri.
gorko dedi: Çözümün yoksa neden yazarsın ki? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok demedim durum hakkında bilgilendirdim sen niye çoştun? Şimdi benim sayemde başına geleni öğrendi ona göre çözüm arayabilir. Ben ücretli çözüyorum bu tür işleri.