Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Kendi çapımda ufak bir haber sitesi kurmak istiyorum. Bunun için neyi/neleri bilmeliyim/öğrenmeliyim?
Kendi çapımda ufak bir haber sitesi kurmak istiyorum. Bunun için neyi/neleri bilmeliyim/öğrenmeliyim?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 15 Temmuz 2022 #2 Hosting ve domain terimlerini bilmelisin. Ek olarak her şeyi kendin kuracaksan LAMP stack ve WordPress'i öğrenmen gerekiyor.
Hosting ve domain terimlerini bilmelisin. Ek olarak her şeyi kendin kuracaksan LAMP stack ve WordPress'i öğrenmen gerekiyor.
Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Kerem00 dedi: Hosting ve domain terimlerini bilmelisin. Ek olarak her şeyi kendin kuracaksan LAMP stack ve WordPress'i öğrenmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Wordpress'i az buçuk biliyorum gerisini kullanırken öğrenirim diye düşünüyorum. Diğerlerine bakıcam.
Kerem00 dedi: Hosting ve domain terimlerini bilmelisin. Ek olarak her şeyi kendin kuracaksan LAMP stack ve WordPress'i öğrenmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Wordpress'i az buçuk biliyorum gerisini kullanırken öğrenirim diye düşünüyorum. Diğerlerine bakıcam.