Satış falan içeriyor mu? İlk kurarken hosting ve domain alacağınız için orada bir vergi ödeyeceksiniz zaten. (Fiyata dahil olarak) İnternet sitesi satış amaçlı bir site değilse vergilik bir durum da olmaz.
Satış falan içeriyor mu? İlk kurarken hosting ve domain alacağınız için orada bir vergi ödeyeceksiniz zaten. (fiyata dahil olarak) internet sitesi satış amaçlı bir site değilse vergilik bir durum da olmaz.
Eğer Türk sitelerinden alırsan(Yöncü vs.) evet fiyata ek olarak birde vergi ekliyor. Ama yabancı sitelerde durum nasıl ne kadar vergi bilemiyorum maalesef.
Ben GitHub Pages üzerinden çalışıyorum. Önce bir GitHub reposu oluşturum, daha sonra ayarlara gidip GtiHub Pages'ı açtım. Sonra da domainimi bağladım. Daha sonra da sitenin HTML dosyalarını yükledim. Eğer yeni başlıyorsanız GitHub Pages'dan başlayın.
Yalınız bir uyarım var: GitHub Pages ile oluşturulmuş siteye reklam koymak GitHub'ın koşullarını ihlal ediyor. Bundan dolayı dikkat etmenizi ve kayıt olmadan önce kullanım koşullarını dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Bu sadece GitHub için değil, tüm siteler için geçerli.