1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 5 Mart 2024 #1 Kodlarını yazdığım kişisel bir web sitesi oluşturdum. Ücretsiz olarak uzantısı fark etmeksizin, yayınlayabileceğim bir yer var mı?
Kodlarını yazdığım kişisel bir web sitesi oluşturdum. Ücretsiz olarak uzantısı fark etmeksizin, yayınlayabileceğim bir yer var mı?
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 5 Mart 2024 #2 Domain ve hosting gereklidir ve bunlar ücretlidir, ancak bunların ücretsiz versiyonları da var ancak önermem o siteye girene kadar 2 saat beklersin.
Domain ve hosting gereklidir ve bunlar ücretlidir, ancak bunların ücretsiz versiyonları da var ancak önermem o siteye girene kadar 2 saat beklersin.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 5 Mart 2024 #3 Captan.Max dedi: Domain ve hosting gereklidir ve bunlar ücretlidir, ancak bunların ücretsiz versiyonları da var ancak önermem o siteye girene kadar 2 saat beklersin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ücretli kısımları ama ücretsiz olarak nasıl yayınlayabilirim onu merak ettim.
Captan.Max dedi: Domain ve hosting gereklidir ve bunlar ücretlidir, ancak bunların ücretsiz versiyonları da var ancak önermem o siteye girene kadar 2 saat beklersin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ücretli kısımları ama ücretsiz olarak nasıl yayınlayabilirim onu merak ettim.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 5 Mart 2024 #4 111520 dedi: Kodlarını yazdığım kişisel bir web sitesi oluşturdum. Ücretsiz olarak uzantısı fark etmeksizin, yayınlayabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... XAMPP ile Local olarak çalıştırabilirsiniz.
111520 dedi: Kodlarını yazdığım kişisel bir web sitesi oluşturdum. Ücretsiz olarak uzantısı fark etmeksizin, yayınlayabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... XAMPP ile Local olarak çalıştırabilirsiniz.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 5 Mart 2024 #5 Lafonde dedi: XAMPP ile Local olarak çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkesin erişebileceği bir link olarak yayınlamak istiyorum açıkcası.
Lafonde dedi: XAMPP ile Local olarak çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkesin erişebileceği bir link olarak yayınlamak istiyorum açıkcası.
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 5 Mart 2024 #6 Lafonde dedi: XAMPP ile Local olarak çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siteyi herkese açık yapmak istiyor. Local yaparsa sadece kendi görür. 111520 dedi: Biliyorum ücretli kısımları ama ücretsiz olarak nasıl yayınlayabilirim onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hiç önermem zamanında bende ücretsiz yayınlandım ama hiç memnun olmadım bir site vardı hostingi ücretsiz veriyordu ama hatırlamıyorum adını domain ise ücretlidir.
Lafonde dedi: XAMPP ile Local olarak çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siteyi herkese açık yapmak istiyor. Local yaparsa sadece kendi görür. 111520 dedi: Biliyorum ücretli kısımları ama ücretsiz olarak nasıl yayınlayabilirim onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hiç önermem zamanında bende ücretsiz yayınlandım ama hiç memnun olmadım bir site vardı hostingi ücretsiz veriyordu ama hatırlamıyorum adını domain ise ücretlidir.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #7 Netlify var bedava kullanabilirsiniz.