CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 9 Eylül 2020 #1 Freelancer, guru gibi sitelere baktım ama sadece işverenler ilan verebiliyorlar. Hazır bitmiş bir projenin ilanını verebileceğimiz bir site var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2020
Freelancer, guru gibi sitelere baktım ama sadece işverenler ilan verebiliyorlar. Hazır bitmiş bir projenin ilanını verebileceğimiz bir site var mı?
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #2 r10 tam size göre www.r10.net Artı 0 Eksi
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Eylül 2020 #3 Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com Artı 0 Eksi
Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com
Y yomraliahmet Kilopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #4 WordPress Themes & Website Templates from ThemeForest biliyorum bu konuda. Artı 0 Eksi
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #5 286313 dedi: Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com Genişletmek için tıkla... Sipariş üzerine site yapacağım demiyor. Bitmiş bir projenin ilanını vermek istiyor. Artı 0 Eksi
286313 dedi: Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com Genişletmek için tıkla... Sipariş üzerine site yapacağım demiyor. Bitmiş bir projenin ilanını vermek istiyor.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 10 Eylül 2020 #6 djgozlerifacali dedi: Sipariş üzerine site yapacağım demiyor. Bitmiş bir projenin ilanını vermek istiyor. Genişletmek için tıkla... Site hakkında pek bilgim yok. Sadece freelancer sitesi olduğu için gönderdim. Orada da bu işi yapanlar da vardı, gönderdim. Üzgünüm. Artı 0 Eksi
djgozlerifacali dedi: Sipariş üzerine site yapacağım demiyor. Bitmiş bir projenin ilanını vermek istiyor. Genişletmek için tıkla... Site hakkında pek bilgim yok. Sadece freelancer sitesi olduğu için gönderdim. Orada da bu işi yapanlar da vardı, gönderdim. Üzgünüm.