Web sitesi yap-sat nasıl yapılır?

Slazer56467

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadasimla boyle bir ise girmek istiyoruz yasimız 15 bize nasıl bu isi yapacagimizi anlatir misiniz? Hangi yazılım dili daha yararlı olur? Hangi sitede satabiliriz? Gibi dolar kazanmak daha iyi olur tabii ama lira da olur yardımlarınızi bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
HTML öğrenmeniz lazım.
Sonra ister şirkette çalışın ister freelancer olun.
Fiverr sitesinde satabilirsiniz yaptıklarınızı.
En az 56 dolardan başlyor diye biliyorum.
Her sayfa için daha fazla ücret alabilirsiniz örneğin 10 sayfalık bir web sitesi yaptınız 15000₺ rahat geçer elinize.

15 yaşında birine güvenmek? Açıkçası yaptığınız projeler veya referansınız yoksa güvenmem.

WebMaster forumlarında, bionluk gibi yerlerden freelance iş alabilirsiniz. WebMaster forumlarından figma to html projeler bolca oluyor.

Hangi yazılım dili daha yararlı olur?
HTML & CSS & JavaScript.

Bu soruyu sorduğuna göre, hiç programlama deneyiminiz yok. Hemen kazanç sağlama fikriniz var ise, dönerci yanında çalışın bence. Bu işi yapacaksanız, yıllarınızı alacak. Her yıl yapay zeka(AI) agentlar dan dolayı artık sizin gibi genç ve junior insanlar ayakta kalabilecekler mi? Bilmiyorum. Şuan okul okuyan birileri için bile bu yapay zeka artık tehdit.
Bu dediklerimi, önünüze taş koymak gibi düşünmeyin.

Israrlı ve sabırlı iseniz, kendinize bir proje bulun ve kendi projenizi geliştirin. Güzel bir niş alan yakalayın. Motive açısından daha yararlı bir yöntem.

Yazılımda çok para var kafası yüzünden sektör mahvoldu. Şimdi çalıştığım firmada 1500 tane junior ilanı geliyor. CV için model yazdık. IK CV’lere bakmıyor bile. Freelance iş de yukarıda söylendiği gibi öyle yapıyım satıyım şeklinde olmaz.

Yaptığın işe sahip çıkıp maintenance sunman gerekir. Hintli adam utanmasa bedava yapıcak CV’sine yazmak için rekabet derin. Yapay zeka temizliyor ortalığı iyice. Sıyrılmak için çok çalışmak lazım.

Para kazanma amacın varsa işe girebilirsin.

Web sitesi yapmak ciddi iştir. Veri çaldırırsan veya açık bırakırsan doğacak KVKK cezalarından başın çok ağrır.

İyi bir eğitim sürecinden geçmeden, iyi bir tecrübe sahibi olmadan bırak doları TL bile kazanılmaz, yaptığın iş hakkında bir fikrin olmadıktan sonra pekte bir önemi kalmıyor. Ki ben 15 yaşında ki bir çocuğa projemi emanet etmezdim başkası yapar yapmaz bilemem.

Yazılım sektörü, misafirlik ortamında bizim emiri hatırlıyor musun (isim sallamadır), bir uygulama yapmış dolar kazanıyor her yaz dubaiye tatile gidiyor, şimdi de şirketi var altında çalışan bir sürü insan varmış gibi konuşulsa da içine girince hayalleri öldüren bir alandır kendisi hele ki tecrübe yoksa en azından şimdilik hayal kurmak yerine eğitime odaklanın.

Abilerim ve ablalarım deneyimlerinizi önemsiyorum ve dedikleriniz içinde teşekkür ederim biz bu sektörde bilgi edinmek üniversiteye girdiğimizde elimizde 0 bilgi sadece sınavı kazanmış insanlar olmamak az da olsa tecrübe ve bir miktarda para kazanmak istiyoruz aslında amacımız bu sizce bu işe başlamalı mıyız yoksa farklı yönlere mi kaymalıyız.

Bu arada biz çıtırdan başladık HTML öğreniyoruz şu anda ileriki zamanda olacakları yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…